KARTTAHEMMOT

www.karttahemmot.fi

Tuotteet

 

Suunnistuskartta, Sprinttisuunnistuskartta

Toteutamme suunnistuskarttojen ja sprinttikarttojen maastotyöt, uudelleenkartoitukset ja ajantasaistukset sekä karttojen digitoinnin kansainvälisiä kuvausohjeita noudattaen. Toiminta-aluettamme on koko Suomi, mutta työt ovat painottuneet sijaintimme takia lounaiseen Suomeen.

 

Hiihtosuunnistuskartta, pyöräsuunnistuskartta

Toteutamme hiihtosuunnistuskarttojen ja pyöräsuunnistuskarttojen kartoitusta ja OCAD-piirtämistä, sekä suunnistuskartan muuntamista hiihtosuunnistus- tai pyöräsuunnistuskartaksi.

  

Koulun pihakartta

Teemme koulujen pihakarttoja suunnistuksen alkeiden opetteluun useiden kymmenien pihakarttojen kokemuksella. Päähemmo Eero-Antti on vuonna 2012 Suomen Suunnistusliiton alaisuudessa suunnitellut ja kirjoittanut kansalliset pihakartan kuvausohjeet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Taloyhtiön opaskartta

Teemme taloyhtiöille ja yrityksille opaskarttatauluja tilaajan toiveiden mukaisesti. Opaskartta on helppo muuntaa esimerkiksi pelastussuunnitelman liitekartaksi pelastusteineen ja kokoontumispaikkoineen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Metsästyskartta

Teemme metsästysseuroille karttoja passipaikkoineen ja ampumatorneineen. Kartan pohjana voi olla Maanmittauslaitoksen peruskartta tai mahdollisuuksien mukaan suunnistuskartta kuten alla esimerkkinä olevassa Qvidjan metsästäjien kartassa.

 

 

 

 

 

 

 

 


Sisäsuunnistuskartta

Teemme "sisäsuunnistuskarttoja" esimerkiksi urheiluhalleista.

 

Lisäksi valmistamme esimerkiksi opas-, latu-, ja retkeilykarttoja asiakkaan toiveiden mukaisesti.