KARTTAHEMMOT

www.karttahemmot.fi

Palvelut

 

Tulostekarttapalvelut

Kauttamme saat laadukkaat tulostekartat niin pieniin kuin suuriinkin suunnistustapahtumiin. Säädämme karttatiedoston ja OCAD-ratatiedoston, Condes-tiedoston tai Purple Pen -tiedoston värit ja asetukset tulostuskuntoon ja teemme viime hetken tarkistukset. Tiedostojen viimeistely ja ulkoasun laadinta onnistuu tarpeenne mukaan. Varsinaisen tulostuksen hoitaa yhteistyökumppanimme.

 

Ratamestarin tukipalvelut

Teemme suunnistusratojen ja rastinmääritteiden digitointia OCAD-ohjelmalla. Kun toimitat meille karttatiedoston, mallikartan ja rastinmääritteet paperilla niin Karttahemmot hoitaa kartan ulkoasun ja ratatiedostot valmiiksi ja toimittaa eteenpäin, esimerkiksi tulostettavaksi.  

 

Suunnistuskarttatiedostojen muokkaaminen ja korjaaminen

Teemme suunnistuskarttojen ocd-tiedostojen muokkausta, yhdistämistä, symboleiden vaihtoa, oikeaan pohjoissuuntaan kiertämistä yms. tarpeenne mukaan.  


OCAD-koulutus

Päähemmo Eero-Antilla on useiden kymmenien OCAD-kurssien kouluttajakokemus Suomen Suunnistusliiton alaisuudessa. Sovitut ja tulevat kurssit näet Suunnistusliiton koulutuskalenterista ja lisätietoa karttakoulutuksesta.

Järjestämme henkilökohtaista OCAD-opastusta tilauksesta.

 

MOBO

 

 

 

 

 

Toimimme 11/2021 saakka Suomen Suunnistusliiton alihankkijana MOBO-rata-asioissa (12/2021 alkaen työsuhteessa).

Mikä on MOBO? 

MOBOlla suunnistusharrastuksen alkuun.

Ohje seuralle MOBO-radan tekemiseen

Ota yhteyttä MOBO-asioissa mobo.suomi (a) gmail.com